צור קשר

קול קורא לתקצירי מחקר לסימפוזיון הווטרינרי ה- 43

הסימפוזיון הווטרינרי השנתי של בית הספר לרפואה וטרינרית ע"ש קורט

בנושא רווחת בעלי-חיים

ביום שלישי, 7 בדצמבר 2021, יתקיים הסימפוזיון הווטרינרי ה- 43 של ביה"ס לרפואה וטרינרית של האוניברסיטה העברית בירושלים, באודיטוריום בית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי בבית דגן.

הסימפוזיון יהיה בנושא רווחת בעלי-חיים, ויכלול מספר הרצאות מוזמנות שיינתנו על-ידי חוקרים מומחים בתחום זה, וכן תקצירי מחקר (abstracts). בנוסף, יוצגו גם תקצירים מדעיים מכל תחומי הרפואה הווטרינרית. יתקבלו רק תקצירים בעלי אופי מחקרי.

התקצירים שייבחרו להיות מוצגים בסימפוזיון יוצגו כהרצאה. נבקשכם לשלוח תקצירים בעברית ובאנגלית (לפי ההנחיות הנוספות המופיעות למטה והדוגמאות המצורפות) עד לתאריך 30 בספטמבר 2021.

התקצירים יעברו שיפוט ע"י הוועדה המדעית של הסימפוזיון, ותשובות בדבר קבלה יינתנו לפונים עד ה- 31 באוקטובר 2021. לאחר הסימפוזיון, התקצירים שיתקבלו יפורסמו באתר העיתון "רפואה וטרינרית".

בסיום הסימפוזיון ייבחר התקציר הטוב ביותר והמציג יקבל תעודה המעידה על כך ושי צנוע.

את התקצירים יש לשלוח במייל לכתובת ksvm.symposium@mail.huji.ac.il

נא לכלול מספר טלפון של מציג התקציר בגוף המייל.

לבירורים נוספים ניתן לפנות במייל לכתובת ksvm.symposium@mail.huji.ac.il

בברכה

הוועדה המארגנת

הנחיות לכתיבת התקצירים:

• יש לשלוח שני תקצירים, בעברית ובאנגלית.
  • התקציר בעברית צריך להיות תרגום מדויק של התקציר באנגלית. ניתן לשלב מונחים באנגלית.
  • על התקציר לכלול: הקדמה קצרה, מטרת המחקר, שיטות וחומרים, תוצאות ומסקנות .
  • התקציר צריך להיות כתוב כפסקה אחת רציפה, ללא כותרות המשנה, וללא טבלאות/גרפים/ציטוטים.
  • מספר המילים המקסימאלי המותר לכל תקציר (ללא הכותרת) הינו 250.
  • יש להשתמש במעבד התמלילים   .Wordיש להשתמש בגופן Times-New Roman  בגודל 12, עם רווח של שורה אחת.
  • שמות השותפים במחקר יופיעו מתחת לכותרת בשורה נפרדת ושיוכם למוסדות (כולל שם העיר והארץ בה ממוקם המוסד) יופיע מתחת לשמותיהם.
  • שם המציג/ה צריך להיות מודגש בקו תחתי.
  • נא להקפיד על צורת הכתיבה המופיעה בדוגמאות המצורפות.
  • תקציר שלא יוגש בפורמט המתאים ובשתי השפות יוחזר למגיש לפני שיועבר להערכת הוועדה המדעית.
  • לא יתקבלו תקצירים לאחר ה-30 בספטמבר 2021.
ראה גם: חדשות