צור קשר

מפת הקמפוס

הכללים שיוכלו להציל את הכלב האהוב ממכת חום

23 אוגוסט, 2022

כ-30% מהכלבים שסובלים ממכת חום, מתים ממנה – גם במקרים של מתן טיפול אינטנסיבי • אספנו כמה המלצות וכללים חשובים שאיתם תוכלו למנוע את הכאב הגדול מהם ומכם

גלי החום הקיצוניים עלולים להיות מסוכנים מאוד לא רק לבני האדם, אלא גם לכלבים שלנו, שעלולים לסבול מהתייבשות או ממכות חום. בשל החום הרב שפוקד את ישראל, שוחחנו עם ד"ר אפרת יגיל-קלמר מבית הספר לרפואה וטרינרית באוניברסיטה העברית על מנת לקבל המלצות וכללים חשובים ומצילי חיים שיש להקפיד עליהם בטמפרטורה קיצונית.

ברכות לפרופ' גד בנעט על קבלת פרס הצטיינות במחקר של האגודה הבינלאומית לפרזיטולוגיה ווטרינרית

26 יולי, 2021

World Association for the Advancement of Veterinary Parasitology (WAAVP)

הפרס ניתן לחוקר אחד במהלך הכנס של האגודה שנערך אחת לשנתיים, השנה בדבלין, אירלנד.

פרופ' אורי אורגד פרס הרקטור

23 פברואר, 2021

ינואר 2021:  שפרופ' אורי אורגד, זכה בפרס הרקטור של האוניברסיטה העברית להוקרה על תרומתו יוצאת הדופן שלו להוראת הפתולוגיה בבית הספר לווטרינריה, במשך קרוב לארבעים שנים.

פרופ' אורגד זוכה להוקרה ולהערכה עצומה של ציבור הסטודנטים ושל סגל בית הספר. הרוח הטובה שלו, הנכונות להירתם ולסייע בכל עניין, המסירות יוצאת הדופן והמקצועיות הרבה, משמשים מופת לכולנו.

הודעות