צור קשר

הודעות

הצעה להתמחות בכירורגיה של חיות מחמד

5 אפריל, 2022

ביה"ח הווטרינרי להוראה מייסודה של האוניברסיטה העברית מציע בזאת אפשרות למשרת התמחות (Residency) בכירורגיה של חיות בית קטנות**. תקופת ההתמחות היא בת 4 שנים, במשרה מלאה. ההתמחות תבוצע לפי הקווים המנחים של הקולג' האירופאי לכירורגיה של חיות בית קטנות, ותלויה באישורו של הקולג'. עם סיומה של תקופת ההתמחות יוכל המועמד לגשת לבחינות ההסמכה של

הקולג' לקבלת התואר Diplomate of the European College of Veterinary Surgery.

משרות אקדמיות

21 ינואר, 2021

בית הספר קורט לרפואה וטרינרית, האוניברסיטה העברית בירושלים, מחפש מדענים בסיסיים ברמת כניסה, כמו גם מועמדים בעלי רשומות הצטיינות מבוססות בתחומי בריאות הציבור הווטרינרית והיגיינת המזון, וירולוגיה, מיקרוביולוגיה של מזון, מיקרוביולוגיה וטרינרית, רווחת בעלי חיים. , מדעי סביבה וטרינריים, אימונולוגיה, אנטומיה, פיזיולוגיה וביומכניקה, מדעי הרפואה של בעלי חיים (ייצור מזון), פתולוגיה וטרינרית, פרמקולוגיה וטרינרית וכל מדע בסיסי אחר הקשור לרפואה וטרינרית, עם עניין ופוטנציאל לפתח תוכניות תחרותיות ופרודוקטיביות בתחומים שלהם באוניברסיטה העברית.